Anders helpen

Terug

Bij PNAW kan je naast een natuurgeneeskundig consult ook terecht voor:

Stervensbegeleiding

Het begeleiden van mensen die behoefte aan hebben op hun laatste stuk levensweg. Het laatste stuk levensweg zoveel mogelijk begeleiden, inzicht geven, angst wegnemen en waar mogelijk pijn verlichten. Misschien is er een behoefte aan een goed gesprek waar geen onderwerp taboe is. Het voorbereiden op de komende overgang naar een andere dimensie. Dit proces is steeds weer anders omdat iedereen een eigen perceptie heeft.

Het energetisch schoonmaken van huizen en gebouwen

350

Er zijn verschillende redenen waardoor de energie in een woon- en of werkomgeving verstoord kan raken. Aardstralen, wateraders en ongewenste entiteiten zijn in veel gevallen de grote negatieve stoorvelden in woon- en werkomgeving. Deze energetische
stoorzenders zijn vaak de redenen dat op langere termijn fysieke als psychische klachten ontstaan. Ook in een dierenverblijf zoals een stal of hok zijn deze stoorzenders oorzaak van niet te verklaren ziekten of gedrag. Door je huis schoon te maken van deze aardstralen, waterstralen en of ongewenste entiteiten kan je energetisch ongestoord leven waardoor je je beter gaat voelen. Je krijgt het gevoel dat je meer lucht kan inademen in je eigen huis in een ontspannende sfeer.

Voor het maken van een afspraak klik op: afspraak maken

Terug

Praktijk Natuurgeneeskunde Amsterdam West

indian sex

Naar boven