Energetische behandeling Amsterdam

Terug

Een energetische behandeling kan bestaan uit:
> Chakra, aura, haralijn en wezensster healing
> Trance healing
> Aura strijken en kammen
> of een combinatie afhankelijk van de klacht.

 Naast de bewustwording bestaat de energetische behandeling ook uit een chakra en aura healing.

Tijdens het eerste (intake)gesprek van 1 uur praten we met aandacht over je klacht. De klacht kan ontstaan zijn vanaf conceptie, geboorte, vorige levens, eerste zeven levens jaren tot aan nu. Samen gaan we bespreken wanneer de onbalans en of klacht ontstaan is. Door een speciale ervaring is er een onbalans ontstaan tussen ratio en emoties die klachten geven.

Een energetische behandeling streeft na om chakra’s en auralagen optimaal te laten functioneren, waardoor je meer in balans bent en meer naar je lichaam en intuïtie kan luisteren, en daardoor beter in je vel zit. Klachten kunnen verdwijnen of verminderen.

Chakra’s zijn bio-psychische energie organen in het lichaam die invloed hebben op de auralagen, lichamelijke organen en het functioneren van het lichaam. De chakra’s hebben invloed op de aura en andersom. In de auralagen kunnen uit vorige levens vastzittende blokkades zitten.

Er zijn zeven hoofdchakra’s en auralagen in en om het lichaam met ieder zijn eigen plaats, basisrechten, kleur, demonen, identiteit, gerichtheid, ontwikkelingstaken en levensgebieden. De chakra’s kunnen door omstandigheden uit je jeugd, vormen van allerlei soorten mishandelingen of over geërfde zaken vervormd raken, waardoor ze niet goed functioneren. Doordat chakra’s niet goed functioneren beïnvloeden ze het lichaam, waardoor mensen ziek kunnen worden.

Daarnaast zijn er nevenchakra’s namelijk: de kniechakra’s, schouderbladchakra en elleboogchakra’s. Deze chakra’s hebben geen invloed op de ziel, maar invloed op de gezondheid van het lichaam. De kniechakra’s helpt de basischakra met aan en afvoer van energie, het schouderblad chakra geeft de kosmische voeding en de elleboogchakra’s voeden de romp en darmen.

De hoofdchakra’s en nevenchakra’s worden in een energetische behandeling geoptimaliseerd, waardoor je je beter gaat voelen.

Het eerste intakegesprek duurt 1 uur en de eventuele vervolgafspraken 1 uur of 45 minuten

Voor het maken van een afspraak klik op: afspraak maken

Terug

 

Praktijk Natuurgeneeskunde Amsterdam West

indian sex