Energetische behandeling Amsterdam

Terug

Tijdens de natuurgeneeskundig therapie wordt je bewust van je gedrag en emoties, waardoor het zelf genezend vermogen inwerking wordt gezet

De bewustwording wordt ondersteund met een energetische behandeling. De behandeling is altijd lichamelijk, psychisch en spiritueel.  

Tijdens het eerste(intake)gesprek van 1,5 uur praten we met aandacht over je klacht. De klacht kan ontstaan zijn vanaf conceptie, geboorte, vorige levens, eerste zeven levens jaren tot aan nu. Samen gaan we bespreken wanneer de klacht ontstaan is. Dat kan zijn bijv.: door een moeilijke geboorte, een traumatische ervaring, ben je wel of niet gewenst als kind, had je de rol als vredestichter in het gezin, enzovoort. Door die ervaring heeft zich een gedrag of een emotie ontwikkeld, die klachten geven. Door te praten over je klachten komt er een bewustwording. De klacht wordt mentaal, energetisch, emotioneel en fysiek bekeken. Door meer bewustwording wordt het zelf genezend proces inwerking wordt gezet. Tegelijkertijd ontstaat er een gezondere manier van leven.

Een energetische behandeling bestaat uit een chakra en aura healing.

Chakra’s zijn bio-psychische energie organen in het lichaam die invloed hebben op de auralagen, lichamelijke organen en het functioneren van het lichaam. De chakra’s hebben invloed op de aura en andersom. In de auralagen kunnen uit vorige levens vastzittende blokkades zitten.

Een energetische behandeling streeft na om chakra’s en auralagen optimaal te laten functioneren, waardoor je meer in balans bent en meer naar je lichaam en intuïtie kan luisteren, en daardoor beter in je vel zit. Klachten kunnen verdwijnen of verminderen.

Er zijn zeven chakra’s en auralagen in en om het lichaam met ieder zijn eigen plaats, basisrechten, kleur, demonen, identiteit, gerichtheid, ontwikkelingstaken en levensgebieden. De chakra’s kunnen door omstandigheden uit je jeugd, vormen van allerlei soorten mishandelingen of over geërfde zaken vervormd raken, waardoor ze niet goed functioneren. Doordat chakra’s niet goed functioneren beïnvloeden ze het lichaam, waardoor mensen ziek kunnen worden of een gedrag krijgen die niet als prettig wordt ervaren.

Daarnaast zijn er nevenchakra’s namelijk: de kniechakra’s, schouderbladchakra en elleboogchakra’s. Deze chakra’s hebben geen invloed op de ziel, maar invloed op de gezondheid van het lichaam. De kniechakra’s helpt de basischakra met aan en afvoer van energie, het schouderblad chakra geeft de kosmische voeding ende elleboogchakra’s voeden de romp.

De chakra’s en nevenchakra’s worden in een energetische behandeling geoptimaliseerd, waardoor je je beter gaat voelen.

Een energetische behandeling kan bestaan uit:
> Chakra en aura healing via de Barbara Brennan manier
> Trance healing
> Aura strijken en kammen
> of een combinatie
afhankelijk van de klacht.

Het eerste intakegesprek duurt 1,5 uur en de eventuele vervolgafspraken 1 uur of 30 minuten

Terug

Voor het maken van een afspraak klik op: afspraak maken

 

Praktijk Natuurgeneeskunde Amsterdam West

indian sex

Naar boven