Preventief

Om klachten voor te zijn is het goed om preventief te werken. Ook al heb je geen klachten kan een bezoek aan een alternatieve geneeskundige helpen om toekomstige klachten te vermijden. Na een alternatieve geneeskundige behandeling raak je meer in balans met een gezonder gedrag.

Vaak wordt alternatieve geneeskunde gezien als laatste hulpmiddel nadat de reguliere geneeskunde is uitgedokterd. Verstandiger is om de reguliere geneeskunde en de alternatieve geneeskunde samen te doen. Samen worden alle aspecten van de mens behandeld namelijk: fysiek/techniek, emoties, mentaliteit, energetisch en gedrag. Complementaire geneeskunde versterkt elkaar, waarbij het belang van een patiënt optimaal bediend wordt.

In Nederland gaat 15% van de zorgzoekers naar alternatieve geneeskunde. In Frankrijk en Duitsland ligt dit percentage tussen de 40% en 50%. In het Verenigd Koningrijk, Canada, Amerika en Brazilië lopen alternatieve geneeskundige mee in het ziekenhuis om tot een totaal genezing te komen. Het werkt goed in andere landen!

Zorg goed voor jezelf door aan totaal genezing te doen!