Wat doet stress met je?

Wij, als mensen, hebben een afweersysteem en immuunsysteem die alle ziekten oplossen of genezen. Maar door onbewuste en bewuste stress worden de systemen verstoord, waardoor ze niet alles meer oplossen of genezen. Wanneer de systemen niet alles oplossen ontstaan er klachten of ziektes. Onbewuste stress kan ontstaan tijdens de zwangerschap, geboorte of in de eerste zeven jaren van je leven, wanneer je chakra’s nog volledig onbeschermd open staan. Allerlei ongevraagde impulsen of vibraties kunnen binnen komen en hebben een positieve of negatieve invloed op je.

Onbewuste en bewuste stress geven een gedrag waardoor ziektes of een bepaald gevoel kan ontstaan.

images (1)

Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van het gedrag of gevoel die klachten veroorzaken. Chakra’s worden gecontroleerd op hoe ze  functioneren, bijvoorbeeld de keelchakra is verstoord bij keel of armklachten. Deze chakra wordt aangevuld of schoongemaakt, zodat deze weer optimaal kan functioneren. Hierdoor krijgen klachten een kans om op te lossen.

Door een intake gesprek krijg je inzicht in de oorzaak van het gedrag en of emoties, die klachten/ziektes veroorzaken. De klachten worden breed bekeken: mentaal, energetisch, emotioneel en fysiek. Door een bewustwording en de behandelingen, wordt er een zelfgenezend proces in werking gezet. De behandelingen bestaan mede uit coaching, mindfulness, meditaties en magnetiseren. Uiteindelijk ontstaat er een nieuw en gezonder gedrag.

Kinderen en volwassenen gaan zich beter te voelen,
 zoals meer: ontspannen, positief, energievol, bewust, vrij, gezond en in balans.